Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zabil družku, potom deti a nakoniec aj seba

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

BUDAPEŠŤ - V meste Ács na severozápade Maďarska dnes v rodinnom dome našli telá muža, ženy a dvoch chlapcov vo veku šesť a osem rokov. Podľa polície je možné, že muž ubodal deti, potom obesil svoju družku a potom aj seba. Miestni obyvatelia sa podľa agentúry MTI domnievajú, že za rodinnou tragédiou môže byť bývalý priateľ ženy, ktorý bol predtým vo väzení. Údajne sa jej vyhrážal, že vyvraždí celú rodinu, ak si nájde nového partnera.

Na miesto bol vyslaný záchranársky vrtuľník, ale nikoho už nebolo možné zachrániť. Miestni obyvatelia ale vypovedali, že z domu, kde sa nešťastie udialo, do nemocnice odviezli otca obeseného muža.

Žena, ktorá mala približne tridsať rokov, pracovala na miestnom obecnom úrade, jej priateľ bol nezamestnaný. Dvojica sa s deťmi prisťahovala asi pred rokom a pol z neďalekého mesta Komárom pri hraniciach so Slovenskom.

Podobný rodinný masaker sa udial tento rok v marci v západomaďarskej obci Tényö neďaleko Györu. Tridsaťšesťročný muž tú vyvraždil svoju rodinu a potom spáchal samovraždu. Najprv zabil o rok staršiu manželku, potom obe dcéry vo veku päť a osem rokov. Muž mal údajne psychické problémy, kvôli ktorým sa predtým liečil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu