Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Uhorenú ženu identifikovali podľa českého pasu

Prsteň, ktorý mala obeť na ruke
Prsteň, ktorý mala obeť na ruke

AIKEN - V americkom štáte Južná Karolína polícia minulý týždeň našla obhorené telá dvoch žien. Jednu z nich sa podarilo identifikovať podľa odtlačkov prstov v jej údajne českom pase. O udalosti informoval regionálny americký denník The Aiken Standard. Polícia prípad vyšetruje ako vraždu a podpaľačstvo považuje za snahu zničiť stopy.

Telo identifikovanej Yany Schenkeovej sa našlo v stredu večer v dome v blízkosti mesta Aiken, kde žena (75) bývala desať rokov. Mŕtvu našli pred deviatou hodinou, kedy bol ohlásený požiar jej domu.

V lese vzdialenom približne 16 kilometrov ľudia asi po hodine našli ďalšie ženské obhorené telo. To zatiaľ nebolo identifikované. Polícia len uviedla popis, že išlo o hnedovlásku vysokú asi 170 centimetrov. Vážila do 70 kilogramov a bola vo veku od 25 do 45 rokov. Policajný patológ tiež nechal zverejniť fotografiu prsteňa, ktorý mala žena na ruke v nádeji, že ho niekto spozná a pomôže pri identifikácii.

Hovorca miestneho šerifa povedal, že sa polícia domnieva, že obe úmrtia spolu súvisia. Telá mali byť zámerne spálené, aby páchateľ alebo páchatelia zničili dôkazy. Príčinou smrti oboch žien bolo udusenie. Schenkeovej telo ležalo na podlahe miestnosti nad garážou a v nej bol tiež založený požiar.

Susedia vypovedali, že Schenkeová žila v tomto dvojpodlažnom dome desať rokov a často tam videli prichádzať a odchádzať hostí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu