Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Beňová: Kokaín niekto do europarlamentu podhodil

Monika Beňová
Monika Beňová

BRATISLAVA - Slovenskí europoslanci o stopách kokaínu objavených na toaletách v budove europarlamentu v Bruseli nemajú ani potuchy. Podľa nich je však nepravedpoodobné, že by niektorý z ich kolegov drogy užíval. Za výskyt kokaínu v budove obviňujú návštevníkov europarlamentu.

Naši zástupcovia v Bruseli boli z nálezu prekvapení. "Je to vôbec pravda?" zapochyboval Arpád Duka Zólyomi (SMK). Beňová (Smer) si zasa myslí, že drogy do parlamentu niekto prepašoval preto, aby zdiskreditoval túto inštitúciu. Kozlík (HZDS) nepredpokladá, že by sa nález týkal jeho kolegov. Budova je podľa neho prístupná pre veľké množstvo návštevníkov bez náležitého dozoru. Milan Gaľa (SDKÚ) vraj nikdy nikoho v europarlamente pod vplyvom drog a dokonca ani alkoholu nevidel.

"V budove sú stovky toaliet. Okrem poslaneckých aj verejne prístupné. Skôr si však myslím, že si tam dal dávku kokaínu nejaký roztrasený návštevník," povedal. K prípadu sa ako jediná z oslovených odmietla vyjadriť Anna Záborská z KDH. Stopy po kokaíne na toaletách európskeho parlamentu našli reportéri nemeckej televíznej stanice SAT 1.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu