Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Našli telo chlapca, ktorý zachraňoval kamaráta

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

OSTRAVA/BRATISLAVA - Telo chlapca (16), ktorý v nedeľu skočil do rieky Ostravice, aby zachránil svojho topiaceho sa kamaráta napokon našli ostravskí policajti. Telo objavili v rieke niekoľko kilometrov po prúde od miesta v ostravskej Hrabovke, kde sa nešťastná udalosť stala. O rok staršieho chlapca sa podarilo zachrániť.

Pátracia akcia, do ktorej boli po nedeľnom neúspešnom hľadaní nasadené desiatky policajtov, hasičov, strážnikov, aj potápačov, skončila okolo druhej popoludní. Podrobnosti nájdenia tela hovorkyňa polície odmietla zverejniť s ohľadom na chlapcovu rodinu.

Obidvaja chlapci sa v nedeľu večer vracali so svojimi kamarátmi z futbalu a chceli sa okúpať v rieke. Jeden z nich sa však začal topiť, druhý skočil do vody, aby mu pomohol. Sedemnásťročnému chlapcovi sa podarilo zachytiť plávajúceho dreva, jeho kamaráta však prúd stiahol pod splav.

Prvého topiaceho sa chlapca, ktorý bol vo vode asi 15 minút, previezli záchranári do nemocnice v Ostrave. Je pri vedomí a mimo ohrozenia života.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu