Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Nočnú zrážku áut neprežilo päť ľudí!

Renault bol po náraze úplne zničený. Zobraziť galériu (3)
Renault bol po náraze úplne zničený.

KARVINÁ - Nehoda dvoch osobných áut v Karvinej si v noci vyžiadala päť ľudských životov. Na mieste zahynuli traja muži a žena, piaty muž zomrel po prevoze do nemocnice.

Havária sa stala krátko po polnoci v karvinskej miestnej časti Lúky na ceste v smere na Český Těšín. Vodič (†26) Renaultu išiel podľa polície pravdepodobne vysokou rýchlosťou. Pravotočivá zákruta auto vyniesla do protismeru, kde sa zrazilo so Škodou Octavia, ktorú riadil muž (†41).

Vodič Škody Octavia bol vo vozidle sám, v druhom voze cestovali štyria ľudia. Okrem vodiča ďalší dvaja muži (†27, †42) a mladé dievča (†21). Všetci okrem vodiča Renaultu zahynuli na mieste.

"V okamihu príchodu posádky záchrannej služby už nejavili žiadne známky života. Utrpeli mnohopočetné poranenia, ktorým na mieste podľahli ešte pred príchodom záchranárov. Lekár už bohužiaľ mohol konštatovať len ich smrť," uviedol hovorca moravskosliezských záchranárov Lukáš Humpl.

Mladý vodič, ktorý nehodu s najväčšou pravdepodobnosťou zavinil, bol letecky prepravený do ostravskej nemocnice, kde však svojim zraneniam podľahol. Muž mal vážne zranenia končatín, hrudníka, hlavy a mozgu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu