Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

V kríkoch našli kostru novorodenca, zadržali matku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Bleskovky.sk)

PRAHA - Policajti našli v Prahe Čakoviciach kostru novorodeného dieťaťa a zadržali ženu bez domova, ktorá je podozrivá, že dieťa porodila a potom sa ho zbavila. Informovala o tom hovorkyňa pražskej polície Andrea Zoulová. Podľa nej polícia ženu, ktorá sa k činu priznala, vypočúva, pozostatky dieťaťa preskúma nariadená súdna pitva.

"Impulz k pátraniu sme dostali od kolegov z Berounska. Pri vyšetrovaní prípadu dieťaťa odloženého v nemocnici na Berounsku vypočúvali aj 31-ročnú ženu bez domova, ktorá sa im priznala, že v druhej polovici apríla porodila dieťa a odložila ho v Čakovice do kríkov," povedala hovorkyňa .

Dodala, že berounskí policajti prípad odovzdali pražským kolegom, a tí pozostatky dieťaťa našli. Server iDnes.cz napísal, že kostra bola ukrytá v kríkoch na ulici Ku štadiónu.

Podľa privolaného lekára bola kostra novorodenca v stave, ktorý zodpovedal ženinému priznaniu. "S určitosťou to však potvrdí až súdna pitva, súdny znalec určí presnú príčinu smrti aj to, či to skutočne bolo dieťa zadržanej ženy," uviedla Zoulová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu