Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ženy lákal na fotenie, potom ich znásilňoval

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: Jupiterimages)

PRAHA – Scenár bol jednuduchý – muž (36) z Prahy nalákal ženu na to, že ju odfotí do reklamy, ponúkol čaj alebo kávu s omamnou látkou a keď jeho obeť nebola schopná odporu, znásilnil ju. Všetko si nahrával na video. Policajti, ktorí prípad vyšetrujú, ešte nevedia, koľko žien takto zneuctil.

Vždy mal príjemné vystupovanie, pôsobil slušne a vierohodne. Bol veľmi zhovorčivý a presvedčivý. Ženám sa predstavoval svojím pravým menom Karel a dával im aj svoje telefónne číslo. Zoznamoval sa s nimi najčastejšie v reštauráciách a nie je vylúčené, že v niektorých prípadoch dal ženám omamnú látku do nápojov priamo tam.

Podľa serveru českej polície zatiaľ vedia o dvoch prípadoch a v ďalších dvoch majú podozrenie. Kriminalisti sa ale domnievajú, že tento muž mohol podobným spôsobom zneužiť ďaleko viac žien. Tie ale pravdepodobne nemali odvahu všetko oznámiť.

Prvou obeťou bola žena (39), s ktorou sa zvrhlík náhodne zoznámil. Pozval ju do bytu, ponúkol kávou a po jej vypití sa žena cítila „silne omámená a nemohla koordinovať svoje pohyby.“ Muž ju vyzval, nech sa vyzliečie, aby ju vyfotografoval. Potom využil jej bezbrannosť a znásilnil ju.

Podobne skončila dievčina (18), ktorú vylákal do svojho bytu v máji tohto roka. Dievča vypilo čaj, po ktorom sa dostala do podobného stavu ako jej predchodkyňa. Aj ju mal podozrivý muž znásilniť. Pri tom si ju fotografoval na mobil.

Po zatknutí policajti našli v mužovom notebooku lieky na spanie a ceruzku s kamerou, na ktorú si nahrával videá svojich sexuálnych praktík. Muža obvinili z trestného činu znásilnenia, podľa rozhodnutia súdu ho vyšetrujú na slobode. Ako uvádza web českej polície, „nemožno preto vylúčiť, že bude obdobnú trestnú činnosť páchať aj naďalej.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu