Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

To je ona, česká beštia!

Karla Homolka
Karla Homolka

TORONTO - Pri vyslovení jej mena sa otrasú aj skúsení Kanaďania. Sériová vrahyňa českého pôvodu Karla Homolka (35) je teraz v Kanade známejšia ako hokejista Jaromír Jágr. A celá Kanada sa bojí: Už čoskoro vyjde totiž "česká beštia", ako ju titulujú tamojšie noviny, z väzenia! Dátum nebol pre veľký záujem médií zverejnený...

Češka so sklonom k násilníckemu sexu sa zoznámila so svojím podobne zameraným manželom Paulom Bernardom v roku 1987. Počas roku 1988 sa potom dvojica podieľala na znásilnení trinástich žien. V roku 1990 sa Karla a Paul rozhodli pre sobáš. Paulovi však prekážalo, že Karla už nie je panna. Tá preto navrhla, že mu dá dar - panenstvo svojej sestry Tammy (= 13). Večer 23. decembra 1990 jej dala uspávacie lieky a alkohol. Keď dievča zaspalo, mal ju Paul zneužiť. Karla bola pripravená s videokamerou. Tammy sa však v bezvedomí zadusila zvratkami. Lekári však neobjavili žiadnu podozrivú okolnosť!

V roku 1991 sa dvojica beštií zosobášila a pokračovala v love. Na rad prišla Leslie Mahaffy (=€14). Ďalšia obeť bola krásna štrnásťročná Terri Anderson. Zmizla v novembri 1991, umučené telo bolo objavené v máji 1992 vo vode. Mesiac predtým, 16. apríla 1992, vraždiaci manželia zabili Kristen French (= 15).

V roku 1993 pomohla polícii náhoda a Paul skončil za mrežami. Karla sa teda rozhodla pre obchod s vyšetrovateľom. Svedčila proti manželovi výmenou za nízky trest. Zatiaľ čo jej muž bol odsúdený v roku 1993 na doživotie, ona sama iba na dvanásť rokov.

Kanaďania sú zdesení. Už o niekoľko týždňov sa Karla dostane na slobodu. A nikto ju nepozná - kedysi krásna blondínka vo väzení pribrala, nafarbila si vlasy nahnedo, farbu modrých očí upraví kontaktnými šošovkami. Tiež si zmení meno a uvažuje o plastickej operácii. Chce vraj pracovať ako psychologička!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu