Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ženu našli v kufri zhoreného auta, zatkli vraha

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HAVÍŘOV – Policajti majú vraha ani nie päťdesiatročnej ženy, ktorej telo našli v noci zo soboty na nedeľu v kufri zhoreného auta v Havířove. Stopy ich doviedli k exmanželovi (47) zavraždenej.

Horiaca fiatka bez vodiča zišla vtedy z jedného havířovského kopca. Po desiatich metroch narazila do stĺpa elektrického vedenia a po uhasení požiaru v batožinovom priestore našli obhorenú mŕtvolu.

Už po bežnom výsluchu podozrivých a svedkov bolo podľa webu českej polície vyšetrovateľom jasné, kto má vraždu na svedomí. Je to bývalý muž zavraždenej. S policajtmi spolupracuje, k činu sa priznal. Motívom jeho konania boli osobné vzťahy.

Muž svoju bývalú manželku zabil v sobotu na zatiaľ bližšie nešpecifikovanom mieste. Z výsledkov pitvy vyplýva, že zomrela na následky opakovaných úderov veľkou silou tupým predmetom do hlavy. Jej telo potom naložil do auta a odviezol na iné miesto, kde auto zapálil.

Vo výpovedi uviedol, že tak chcel zakryť stopy. Podľa kriminalistov bola už žena vtedy mŕtva. Polícia útočníka obvinila z vraždy a podala prokurátorovi návrh na jeho vzatie do väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu