Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Mladá žena spáchala v metre samovraždu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Súprava pražského metra usmrtila v nedeľu krátko pred deviatou hodinou večer mladú ženu (†21). Tá prechádzala cez tunel medzi stanicami Náměstí Republiky a Můstek.

Vlak ju zachytil približne 200 metrov pred stanicou Můstek. Podľa pražskej polície žena spáchala samovraždu. Prevádzku metra na hodinu prerušili.

Úmrtia ľudí priamo v tuneli metra nie sú obvyklé. Najčastejšie sa stáva, že niekto nešťastnou náhodou spadne alebo so samovražednými úmyslami skočí do koľajiska pred idúci vlak priamo na niektorej zo staníc metra.

Tento rok už v januári vbehol do tunela pri stanici Vyšehrad muž. Metro na 15 minút zastavili a muža policajti zadržali. V ten istý deň na rovnakej trase ešte raz metro stálo. Tentoraz sa do tunela zatúlal pes. Kým ho chytili, museli dopravu až na dve hodiny zastaviť.

V decembri 2005 zase vošla do tunela na trase C psychicky chorá žena. Prevádzku tiež prerušili, lebo nebolo jasné, či ju nezachytila súprava. Žena však vyviazla bez zranení, zadržali ju až pracovníci metra, keď odchádzala z tunela pokojne preč. V júli 2004 zastavilo prevádzku na trase A dievča, ktorá do tunela utieklo pred revízorom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu