Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčine po diskotéke museli dať dolu prsteň hasiči

Prsteň hasiči odstránili kliešťami
Prsteň hasiči odstránili kliešťami (Zdroj: SITA)

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Za hasičmi v Uherskom Hradišti prišla cez víkend dievčina. Prekvapila ich kurióznou prosbou, vraj sú jediní, ktorí jej môžu pomôcť dať dole prsteň z napuchnutého prsta.

Podľa serveru hasičov a záchranárov Zlínskeho kraja, mladá žena prišla v sobotu za hasičmi potom, ako jej nepomohli v ambulancii . "Dievča hasičom oznámila, že bola v piatok večer na tanečnej party, kde spadla a zranila si prst. Ten začal puchnúť a stlačenie prstienkom začalo byť veľmi bolestivé. Lekári a zdravotníci nedokázali prstienok odstrániť, a preto dievčaťu odporučili, aby navštívila hasičov," priblížil celú situáciu hovorca hasičov Ivo Mitáček.

Prstienok nebol z tradičného tvrdého materiálu, ale z mäkšieho, a tak ho nemohli prepilovať. Malými kliešťami postupne odštiepili materiál po celej šírke prsteňa a uvoľnili zovretie zraneného prsta.

Dievča inšpiroval nedávny medializovaný prípad zo začiatku februára. Vtedy prišla na stanicu hasičov v Zlíne žena s podobnou žiadosťou o pomoc. Priznala sa, že sa viac ako rok márne snaží dať dole prsteň s umelým diamantom. Ten ju stále viac škrtil a prst tiež začal veľmi bolestivo puchnúť. "Na otázku, prečo neprišla skôr, odpovedala, že dúfala, že schudne a zmenší sa jej prst," uzavrel Mitáček.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu