Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Poslanec rezignoval kvôli nemravnému kúpeľu

Kevin Garn
Kevin Garn

SALT LAKE CITY - Vodca republikánskej väčšiny v Snemovni reprezentantov amerického štátu Utah, Kevin Garn zložil svoj poslanecký mandát, keď vyšiel najavo jeho starý hriech z nemravného kúpeľa. Garn sa v minulých dňoch verejne priznal, že pred 25 rokmi sedel nahý vo vani spolu s pätnásťročným dievčaťom. Dnes štyridsaťročná Cheryl Maherová ale po štvrťstoročí prehovorila.

Garn (55) sa vtedy svojej mladej susedky vo vani vraj ani nedotkol, ale dnes označil svoje správanie za neakceptovateľné. Demisiu podal "v záujme rodiny, kolegov a všetkého utahského ľudu".

Maherová držala jazyk za zubami dlho, hlavne preto, že od Garna dostala 150.000 dolárov (asi 108 tisíc eur). Jej mlčanie si poslanec kúpil v roku 2002, keď sa rozhodol kandidovať do washingtonského Kongresu. Jeho pokus bol neúspešný.

Maherová ale teraz začala obvolávať utahské médiá a pikantnú informáciu vykladala v lepšom svetle. "Zložiť mandát muselo byť fakt ťažké," komentovala vývoj udalostí zo svojho bytu v štáte New Hampshire. "Muselo sa to však stať. Nechcela som sa nikoho dotknúť, jednoducho hovorím pravdu."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu