Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Maniak trápil dievča päť hodín, znásilnil ju a zbil

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: Jupiterimages)

PLZEŇ - Dievča (17), ktoré sa vracalo z maturitného plesu, pustila do domu neznámeho muža, lebo si myslela, že tam tiež býva. Násilník ju stiahol do pivnice, kde ju s nožom v ruke nútil na orálny sex. Potom chcel od nej, aby si pichla do žily pervitín.

Roman Koki pôjde za znásilnenie a vydieranie na deväť a pol roka do väzenia. Sexuálny maniak prepadol dievča v decembri roku 2007. Vstúpil za ňou do jedného z plzenských domov, keď sa necelé dve hodiny po polnoci vracala z maturitného plesu. Študentka si myslela, že muž v dome býva, a preto ho pustila do vchodových dverí.

Koki ju vzápätí chytil pod krk a dostrkal ju do pivnice, kde si vynucoval orálny sex. Keď sa dievčina bránila, priložil jej ku krku nôž a odtiahol ju von do krovia. Na pokusy o obranu reagoval údermi päsťou do jej tváre a tým, že ju vláčil za vlasy po zemi. Dievčaťu zlomil nos a porezal ju na rukách.

Potom, čo ju znásilnil, zabránil študentke odísť. Musela s ním ísť pred dom jeho známeho, kde jej rozkázal, aby sa správala ako jeho priateľka. Svojmu známemu potom tiež priložil nôž na krk a prinútil ho, aby priniesol pervitín. Dávku chcel pichnúť dievčaťu do žily, tá sa ale bránila a druhý muž mu to nakoniec vyhovoril. Roman Koki dievča prinútil k sľubu, že nebude nič hlásiť policajtom. Prepustil ju až po takmer piatich hodinách.

Študentka, ktorú jej priatelia popísali ako slušné a tiché dievča, utrpela posttraumatickú stresovú poruchu. Podľa znalcov sa jej spomienky na strašný zážitok stále vracajú. Po znásilnení vraj trpí fóbiou z príslušníkov rómskeho etnika a zrejme bude mať dlhodobé problémy s podporovaním vzťahov.

Koki, ktorý bol v minulosti viackrát trestaný, svoju vinu od začiatku odmietal. Proti prvému rozsudku sa odvolal a odvolaciemu senátu vo štvrtok tvrdil, že je nevinný, že nič neurobil a nemal vtedy žiadny nôž. Dievča s ním vraj mala sex dobrovoľne, pretože si chcela zarobiť na dávku pervitínu.

Predsedu senátu Henricha Fastnera ale nepresvedčil. "Obhajoba obžalovaného Kokiho je absolútne nelogická. Nikto logicky uvažujúci by jej nemohol uveriť," uviedol. Súd preto mužove odvolanie zamietol.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu