Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka so synom okradli mŕtvolu o státisíce

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRNO – Mŕtveho domáceho (†43) okradli v Dolných Kounoviciach syn (23) s matkou (53). Keď mladík našiel nebohého, nezavolali políciu, ale najprv ho obrali o státisíce českých korún.

Matka so synom bývali na prvom poschodí domu. Syn sa na polícii už priznal, že potom, ako jeho kamarát z mokrej štvrte dlhšie nevychádzal z bytu, vliezol dnu cez okno. Našiel ho v izbe mŕtveho. Mŕtvola ho nevystrašila, chladnokrvne začal izbu prehľadávať, kým nenašiel peniaze. Až potom ohlásil nález mŕtvoly. Dvojica totiž vedela, že nebohý muž krátko pred smrťou dom predal, a to za trištvrte milióna českých korún.

Majiteľ domu mal problémy s alkoholom, ktoré ho nakoniec pripravili o život. Podnájomníci polícii tvrdili, že si z bytu odniesli niekoľko sto tisíc korún. Presnú sumu nevedeli. Z peňazí za predaj domu sa ale nič nenašlo.

Obyvatelia obce si najprv robili z matky a syna žarty, že po svojom domácom azda museli dediť. Dvojica si kúpila auto, nové značkové oblečenie, začala sa stravovať v reštauráciách a popíjali luxusný alkohol. Ich utrácanie vo veľkom ale vyvolalo otázku, kde na to vzali.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu