Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Pri obchodnom centre našli muža, zomrel v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ŠUMPERK - Kriminalisti v Šumperku vyšetrujú násilnú smrť muža, ktorý bol dnes ráno v meste nájdený pri obchodnom centre Kaufland na Víťaznej ulici. Záchranári ho s vážnym poranením hlavy previezli do nemocnice, kde ale dopoludnia zomrel. Oznámila to krajská policajná hovorkyňa Jitka Dolejšová.

Kriminalisti prípad vyšetrujú pre podozrenie z trestného činu ťažkého ublíženia na zdraví s následkom smrti a obracajú sa na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri odhalení páchateľa.

Podľa polície bol muž, ktorého totožnosť teraz zisťujú, napadnutý zrejme v skorých ranných hodinách. "Z doteraz zistených poznatkov a zaistených stôp vyplýva, že zranenie zavinila pravdepodobne cudzia osoba," uviedla Dolejšová. Presnú príčinu smrti muža objasní až nariadená súdna pitva.

Tragická udalosť sa zrejme stala medzi 04:00 a 06:00. Kriminalisti preto žiadajú prípadných svedkov, ktorí sa tou dobou v okolí obchodného centra pohybovali a mohli poskytnúť akékoľvek informácie, aby sa im prihlásili na najbližšej stanici alebo prostredníctvom linky 158.

Páchateľovi v prípade zatknutia a preukázania viny hrozí trest osem až 15 rokov väzenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu