Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Študentka vydražila panenstvo, zákon neporušila

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

WELLINGTON - Aby zaplatila školné, vydražila novozélandská študentka (19) svoje panenstvo na internete. Podľa úradov tak neporušila žiadny zákon, varujú ale pred nebezpečenstvom, ktoré vyplýva zo stýkania sa s neznámymi ľuďmi prostredníctvom internetu. Napísala to dnes agentúra AP.

Neznáma študentka vydražila panenstvo za 32 tisíc dolárov (22 960 eur) na inzertnom serveri www.ineed.co.nz. Peniaze vraj chce použiť na zaplatenie školného. Jej inzerát si pozrelo viac ako 30 tisíc užívateľov a vyše 1 200 záujemcov jej údajne urobilo ponuku.

Majiteľ servera Ross McKenzie uviedol, že inzerát neporušuje vnútorné pravidlá, podľa ktorých nesmie inzercia ohrozovať všeobecnú mravnosť a musí byť v súlade so zákonom. Na Novom Zélande je prostitúcia legálna. Ak sú obe strany dospelé a s obchodom súhlasia, môže byť prevádzkovaná vo verejných domoch, na uliciach alebo prostredníctvom internetovej a tlačenej inzercie.

Podľa hovorcu novozélandskej polície neboli porušené žiadne zákony, varoval ale pred nebezpečenstvom spojeným s ponúkaním podobných služieb, ako v prípade muža (23), ktorý pred súdom v USA čelí obvineniu z vraždy, znásilnenia a lúpeže a ktorý sa so všetkými svojimi obeťami zoznámil na internete.

Dievča, ktorá podalo inzerát pod profilom Unigirl, uviedlo, že potrebuje finančné prostriedky na ďalšie štúdiá. "Ponúkam svoje panenstvo kupcovi, ktorý urobí najvyššiu ponuku, ak bude zaručená osobná bezpečnosť," uviedla študentka. "Uvedomujem si všetky možné dôsledky tohto rozhodnutia."

Nejde o prvý prípad, keď mladé dievča predávalo svoje panenstvo na internete. Podľa britskej tlače ponúkalo podobným spôsobom sex dievča (16) v Írsku. Dievča inzerát zrušilo po tom, čo zistilo, že jeden zo záujemcov je novinár. Študentka (22) zo San Diega v Spojených štátoch uviedla, že za svoje panenstvo dostala ponuky až 3,7 milióna dolárov (2 654 803 eur).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu