Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Padajúci ľad v Prahe vážne zranil bábätko

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

PRAHA - Padajúci ľad zo strechy v utorok v Prahe vážne zranil chlapčeka. Ani nie ročné dieťa previezla záchranka do Thomayerovej nemocnice v Krči. Prípad prešetrujú aj pražskí policajti. Budú zisťovať prípadnú trestnú zodpovednosť majiteľa domu.

Chlapec bol pri prevoze pri vedomí a leží na jednotke intenzívnej starostlivosti na detskej klinike. Lekári potvrdili, že má vážne zranenenú hlavu. Zatiaľ sa nedá odhadnúť, ako dlho sa chlapec bude liečiť.

Nešťastie sa stalo na Svatoslavovej ulici pred domom, ktorý patrí mestskej časti Praha 4. Ešte ale nie je jasné, či ľad spadol z tejto, alebo vedľajšej budovy, ktorá už patrí súkromníkovi. Podľa fotografií technickej služby, je na dome mestskej časti stále snehová pokrývka, zatiaľ čo na vedľajšom už chýba.

Pracovníčka, ktorá ráno kontrolovala stav snehu na strechách, si údajne nevšimla možné nebezpečenstvo. Ako nebezpečný označila iný dom, pred ktorým radnica preto uzavrela chodník. Padajúci ľad zo strechy školy v utorok vážne zranil aj chlapca (9) z okresu Tábor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu