Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vo volebnej miestnosti porodila trojčatá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KYJEV - Prezidentské voľby na Ukrajine sprevádzali aj viaceré bizarnosti. V meste Odesa žena priamo vo volebnej miestnosti porodila trojčatá. Miestnosť totiž bola v zdravotníckom zariadení.

"Žena porodila dve dievčatká a jedného chlapčeka. Mamička aj bábätká sú v poriadku," uviedol zdroj z prostredia tamojšej nemocnice.

V odeskom regióne sa však stala aj oveľa smutnejšia príhoda. Členka komisie zastupujúca prezidentského kandidáta a súčasnú hlavu štátu Viktora Juščenka zomrela priamo vo volebnej miestnosti. Ostatní členovia komisie sa jej snažili poskytnúť prvú pomoc, sanitka však na miesto činu dorazila neskoro. Ďalšia staršia žena z neznámych príčin zahynula priamo vo volebnej miestnosti aj v meste Charkov.

Ukrajinci v nedeľu rozhodovali o tom, kto sa stane ich novým prezidentom. Víťazom prvého kola sa podľa povolebných prieskumov, tzv. exit polls, stal opozičný líder a šéf Strany regiónov Viktor Janukovyč, za ktorým nasleduje súčasná premiérka Julia Tymošenková. Obaja sa tak proti sebe postavia v druhom kole, ktoré bude 7. februára.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu