Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Za SMS-ky a nohavičky sa dostala pred súd!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: Jupiterimages)

VIEDEŇ – Dva roky bombardovala zamilovaná študentka lekára (34) SMS správami. Poslala mu ich okolo 30 tisíc. Okrem toho mu odoslala aj niekoľko balíčkov s dámskou spodnou bielizňou. Kvôli tomuto prenasledovaniu sa ocitla pred súdom, ale ten ju oslobodil.

Rozsudok ešte nie je právoplatný. Štátna zástupkyňa zvažuje odvolanie. Rakúšanka spoznala lekára ako študentka na praxi v jednej viedenskej nemocnici. Dostával od nej potom denne až 140 SMS správ.

"Jednoducho som sa zamilovala," zdôvodnila svoje počínanie pred súdom obžalovaná. Osloviť vyvoleného muža priamo sa bála. Mala údajne vtedy zlé obdobie a nechcela ho odradiť.

Lekár povedal, že nemal tušenie, od koho textové správy dostáva. Po pár mesiacoch ich už mazal bez prečítania, pretože boli bezvýznamné. Obsahovali opisy všedných vecí a vyznania lásky.

"Možno som bola málo jednoznačná. Myslela som si, že tak blbý nemôže byť nikto, že na to nepríde," poznamenala študentka. Keď doktorovi začali chodiť správy s výčitkami, že má inú partnerku a dostával balíky s dámskou blielizňou, oznámil to polícii. Tá študentku vypátrala, hoci si takmer každý týždeň kupovala nový mobil.

"Toľko SMS to zas nebolo! Prisahám bohu! Som veriacia, chodím do kostola! Nemala by som na to pri svojich troch zamestnaniach a štúdiu žiadny čas," povedala na súde mladá žena. Navyše si myslela, že sa doktorovi obsah balíčkov páčil.

Súd nakoniec študentku oslobodil. Podľa sudkyne sa skutková podstata stalkingu, teda prenasledovania nenaplnila. Dievčina tiež sľúbila, že už lekára nechá na pokoji.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu