Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mužovi v reštaurácii rozbitou fľašou odrezali nos

ilustračné foto
ilustračné foto

GRAZ - Nezvyčajný prípad v Európe riešia rakúski policajti. V jednej reštaurácií v Grazi našiel čašník skoro ráno na toalete Afgánca (49) s odrezaným nosom. Muž bol v bezvedomí. Privolaní záchranári ho previezli do nemocnice.

Muž bol hosťom reštaurácie. Napadnúť ho museli krátko pred nájdením, inak by vykrvácal. Amputovali mu celý nos až po jeho začiatok pri lebečných kostiach. Útočník to urobil rozbitou fľašou od piva. Rozrezal mu aj dolnú peru až k čeľusti. "Muž bol podľa všetkého obeťou spontánnej agresie, možno aj s osobným motívom," uviedol policajný hovorca.

Podľa prvej výpovede ťažko zranený páchateľa nepoznal. Útok sa odohral v jednej z miestností reštaurácie a zjavne ho sledovalo niekoľko ľudí. Politickému alebo etnickému motívu podľa vyšetrovateľov nič nenasvedčuje. Vyšetrovanie pokračuje.

Odrezaním nosa Taliban hrozil vlani ľuďom v Afganistane, keď pôjdu k voľbám. Svoju hrozbu naplnil u jedného z poľnohospodárov, ktorý volil. Afgánke Nadie (17) zase odrezal v spánku nos jej manžel po tom, čo sa pohádal s jej otcom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu