Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Susedia s manželkami sa pobili pre odpratávanie snehu

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NORIMBERG - Nekonečné prívaly nového snehu nekomplikujú situáciu len vodičom alebo technickým službám, ale môžu vyvolať dokonca susedskú bitku. Dvojica susedov z bavorského Norimbergu bola po nedeľnom prerozdelení povinností k odpratávaniu snehu zrelá na ošetrenie v nemocnici, napísala dnes agentúra DPA s odvolaním sa na policajnú správu.

Muž (41) práve dokončil odhadzovanie snehu, ale jeho sused (66), s ktorým dom zdieľa, nebol s výsledkom spokojný. Diskusia nad spôsobom odpratávania snehu sa na chodbe domu zmenila v hádku a vzápätí na pästný súboj.

Manželky oboch mužov sa pokúsili spor vyriešiť po vlastnej línii. Staršia zo žien schytila mladšiu sokyňu, tá sa ale dokázala zo zovretia vytrhnúť. Seniorka skončila na zemi, kde utŕžila niekoľko rán dáždnikom. Zmlátená žena (70) utrpela podľa DPA niekoľko modrín a ďalších pomliaždenín.

Manžel si nenechal prehru svojej ženy zrejme len tak páčiť, preto hodil ženu (55) o stenu, na ktorú narazila hlavou.

Susedskú bitku ukončila až polícia, ktorá rozhádaných a zranených susedov odviezla na ošetrenie do nemocnice. Ako sa susedia na odpratávaní snehu nakoniec dohodli, sa už v správe neuvádza.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu