Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Opitý s dcérkou v aute nabúral do policajtov

Ilustračné foto
Ilustračné foto

FRÝDEK-MÝSTEK – Neuveriteľne hazardoval opitý vodič (52) vo Frýdku-Mýstku. Pri naháňačke s mestskými policajtmi šiel v protismere a na zadnom sedadle pritom mal svoju malú dcéru (6). Nakoniec aj nabúral do policajného auta.

Naháňačka sa odohrala ešte v stredu večer na ceste, ktorou denne prejde približne 40 tisíc áut. Policajti si všimli podozrivé auto a zadalo sa im, že vodič je opitý. Chceli ho zastaviť, ale muž nereagoval a ďalej im unikal po Hlavnej ulici centrom mesta.

"Keď ho nakoniec zastavili a chystali sa u neho vykonať dychovú skúšku, zaradil spiatočku. Strážníkom začal aj so svojou dcérou unikať v protismere po rýchlostnej ceste," povedal hovorca. Muž zastavil po niekoľkých desiatkach metrov, keď mu do cesty vošiel autobus. V aute sa zamkol a nakoniec sa rozbehol aj proti strážníkom.

Aj keď videl, že za ním stojí služobné auto mestskej polície, neváhal do neho aj so svojou dcérou na zadnom sedadle úmyselne nabúrať. Tým už však jeho besnenie skončilo, strážnici vybili sklo dverí a vytiahli ho von. Muž skončil na záchytke, po dieťa si prišla matka. Mužovi hrozí až šesťročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu