Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Francúz zrejme podrezal tri dcérky a zabil sa

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: isifa)

PARÍŽ - V zhorenom dome na štrasburskom predmestí Haguenau objavili v sobotu ráno hasiči telá troch podrezaných dievčatok a veľmi obhorené telo muža, zrejme ich otca. Požiar bol zjavne založený úmyselne. S odvolaním na súdne zdroje to oznámila agentúra AFP. Starosta obce povedal, že tragédia súvisí s rozchodom rodičov detí.

Deti boli vo veku päť, jedenásť a trinásť rokov. Všetky mali na krku stopu po rezoch. Justičná polícia "nevylučuje žiadnu hypotézu, ale sú dobré dôvody si myslieť, že to bol otec", povedal prokurátor. Vzhľadom na rozsah spálenin na mužovom tele bude ale nutné vykonať testy DNA.

Starosta Claude Sturni povedal, že ide o "tragédiu rozchodu" v tejto pôvodne marockej rodine. Muž bol vlani odsúdený na 15 mesiacov väzenia, z toho tri nepodmienečne, kvôli násiliu na žene. Z väzenia vyšiel začiatkom novembra. Žena s dcérami medzitým odišla z domu, ale zostala v obci. Otec potom získal právo dcéry vídať.

Na Nový rok, keď mal otec narodeniny, boli dievčatá u starých rodičov z jeho strany. Dnes ráno boli hasiči volaní k neobývanému domu, ktorý je vzdialený asi 500 metrov od bydliska starých rodičov a z ktorého stúpal dym, a objavili v ňom štyri mŕtvoly.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu