Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Stopárku mali zavraždiť traja muži

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: Jupiterimages)

HRADEC KRÁLOVÉ – Tínedžerka (16) išla pred tromi rokmi k lekárovi, domov sa však už nevrátila. Od zubára išla stopom a to sa jej stalo osudným. Policajti zadržali troch mužov, ktorí sú podozriví z jej vraždy. Informoval o tom server Tn.cz.

Dvaja muži sú vo väzbe. Tretí už za mrežami je za iný zločin. Jeden z podozrivých sa podľa serveru neho polícii k činu priznal a bude vraj pravdepodobne svedčiť proti komplicom.

Dievčina vyrazila 5. októbra 2006 okolo 11:00 z Českej Třebovej do Litomyšle k zubárovi. V poslednom telefonáte kamarátke totiž povedala, že domov sa dostane autostopom. Policajti okamžite po zmiznutí dievčaťa vyhlásili pátranie. Jej pozostatky ale našli náhodne poľovníci z obce Sloupnice až v decembri 2008 pri lesnom rybníčku. Testy DNA potom preukázali, že ide o telo dva roky nezvestnej študentky a pitva potvrdila, že zomrela násilnou smrťou, pravdepodobne ju uškrtili.

Polície dopadla údajných páchateľov. Ich motív zatiaľ nie je známy. Ani to, ako mohli tak dlho unikať. Polícia zatiaľ nechce prípad bližšie komentovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu