Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Gerontofil 17 rokov znásilňoval staré ženy!

Muž prezývaný
Muž prezývaný "nočný lovec".

LONDÝN - Polícia v nedeľu chytila predpokladaného páchateľa viac ako stovky predovšetkým sexuálne motivovaných útokov, ktorých obeťami boli hlavne staré ženy.

Muž prezývaný "nočný lovec" prepadával ženy v južnej časti Londýna a v priľahlej oblasti aspoň sedemnásť rokov. Jeho najstaršia obeť mala 93 rokov. Zatiaľ ho obvinili z piatich znásilnení, šiestich iných sexuálnych útokov a jedenástich vlámaní, informoval dnes Scotland Yard.

Zatknutým je Delroy Grant (52). Polícia mu pripisuje 108 prevažne sexuálne motivovaných útokov zaznamenaných v danej oblasti od roku 1992. Veľkú väčšinu obetí tvorili staré ženy, ale napadol aj niekoľko mužov. Jednu ženu, ktorá mala vtedy 88 rokov, znásilnil dvakrát.

Pri svojich útokoch mal údajne často na tvári masku. V bytoch, kam sa v noci chystal preniknúť, odpájal telefón a elektrinu. V noci potom prebúdzal svoje obete elektrickou baterkou a trávil s nimi až štyri hodiny.

Bol jedným z najhľadanejších zločincov Británie, na jeho dopadnutie vytvorila londýnska polícia špeciálnu brigádu. Za informácie, ktoré by mohli viesť k jeho zatknutiu, vypísali odmena v prepočte asi 40 tisíc libier. Pred tromi rokmi umožnil rozbor DNA a niektoré ďalšie zanechané stopy zúžiť pátranie na niekoho, kto pochádza z Náveterných ostrovov v karibskej oblasti. Agentúry ani rozhlasová stanica BBC však o ňom - s výnimkou miesta bydliska, londýnskeho obvodu Brockley - neuvádzajú žiadne podrobnosti.

Polícia oznámila, že tento typ zločinca - gerontofil, teda niekto, kto sa snaží dosiahnuť sexuálne ukojenie so starými ľuďmi - je veľmi zriedkavý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu