Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vrahovia prostitútky sa chceli prestrieľať zo súdu!  

ilustračné foto
ilustračné foto

PRAHA - Hlasnou výmenou názorov pokračoval proces so štvoricou Uzbekov, ktorí chceli strieľať na súde. Odborníci hodnotili ich psychiku. Jedného nahnevalo, že ho označili za podpriemerne inteligentného, so sklonom k agresivite a konzumácii alkoholu.

Muži mali vlani vo februári v Prahe zavraždiť ukrajinskú prostitútku a pokúsili sa aj o vraždu jej pasáka. Proces je za prísnych bezpečnostných opatrení. Z lístkov, ktoré si posielali vo väzení vyplynulo, že sa chystali utiecť pri prevoze na súd alebo priamo zo súdnej siene. Mali sa von prestrieľať. Vodia ich tunelom, ktorý spája budovu priamo s pankráckou väznicou.

Včera vypovedali znalci z odboru psychológie a psychiatrie, ktorí skúmali duševný stav všetkých štyroch obžalovaných. Dvaja z nich skončili iba základnú školu, majú sklon k agresivite, alkoholu a vyhľadávajú sex s prostitútkami. Ďalší dvaja páchatelia vraj žiadnu duševnú poruchu nemajú. Hlavné pojednávanie pokračuje dnes.  Jednotlivé rokovania potrvajú asi až do februára. Mužom hrozí doživotie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu