Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zatkli bankového lupiča s oranžovou tvárou

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

JABLONEC NAD NISOU - Policajti zatkli lupiča, ktorý včera prepadol banku v Jablonci. Usvedčila ho oranžová tvár. Farbu mu medzi ukradnuté peniaze dali v banke. Keď sa rozstriekla, znehodnotila bankovky, zašpinila lupičovi ruky aj tvár.

Lupič popoludní prepadol pobočku GE Money Bank v centre Jablonca nad Nisou. Personál mu vydal peniaze. Ako ochranný prvok v nich ale bola oranžová farba.

Lupič do banky vošiel v montérkach, červenej šiltovke a vo svetri. Pri úteku mal od farby oranžovú aj tvár. Policajti ho zatkli v neďalekom Liberci o dve a pol hodiny.

Policajti zistili, že páchateľ odišiel z Jablonca taxíkom. O lúpeži informovali vodičov ČSAD a MHD a poskytli im opis zločinca. Od jedného z nich sa dozvedeli, že hľadaný muž práve cestuje autobusom z Liberca - Vratislavice do centra mesta.

Policajné hliadky autobus obkľúčili v kolóne na Jabloneckej ulici. Páchateľ sa snažil utiecť, ale policajti ho asi po 150 metrov dlhej naháňačke zadržali na križovatke. Páchateľ žije v malej obci v Stredočeskom kraji.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu