Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Znásilnil dievča, utiekol nahý, keď ho vyrušili

OSTRAVA – Vďaka dvom svedkom a nohaviciam, ktoré nechal na mieste činu, chytila polícia v Ostrave za pár hodín muža (29), ktorý brutálne znásilnil drobnú dievčinu.

Dievča utrpelo po jeho útoku a znásilnení zranenia na tvári a ďalších častiach tela. Obeť išla okolo polnoci po chodníku. Muž ju strhol na zem a zatiahol asi päť metrov do krovia. Dievča sa bránilo a kričalo o pomoc. Násilník ju preto najmenej dvakrát udrel cez ústa. Začal ju škrtiť. Snažil sa jej pretiahnuť sveter cez hlavu a tak jej zafixovať ruky. Nakoniec sa mu ju podarilo vyzliecť a znásilniť.

Muža vyrušili dva svedkovia (34,25), ktorí počuli krik dievčaťa. Bežali jej na pomoc. Násilník bez nohavíc a slipov utiekol. Muži sa snažili dievčaťu pomôcť. Pri tom našli aj šaty, ktoré jej nepatrili. V nohaviciach policajti neskôr objavili mužove doklady. Ten si medzitým našiel šaty pri smetiakoch a snažil sa pred hliadkami skryť. Policajný pes ho ale vyňuchal. Mužovi hrozí až 12 rokov väzenia.

Podozrivý muž je v podmienke. Už v minulosti jednu svoju obeť bil päsťami a kopal, za čo ho odsúdili. Dostal za to trest s podmienečným odkladom. Návrh na jeho vzatie do väzby, ktorý štátny zástupca navrhol, ale súd neakceptoval. Muža stíhajú na slobode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu