Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Hrozila im varechou, znásilňovala vlastných synov!

HRADEC KRÁLOVÉ – Pred senátom Krajského súdu v Hradci Králové sa začal proces s matkou (37), ktorú žalujú, že znásilňovala svojich dvoch neplnoletých synov. Sex si mala vynútiť vyhrážkami, že ich zbije varechou.

Matka sa dnes pred súdom ku všetkému priznala, ale odmietla vypovedať. Hrozí jej až 12 rokov väzenia. Predseda senátu Petr Mráka dnes citoval z predchádzajúcej výpovede obžalovanej. „Manžel mi hovoril, aby som im ukázala a vysvetlila, ako to funguje medzi mužom a ženou.“ Odmietla, že by proti jednému zo synov použila násilie. „V mladosti ma ohmatkával nevlastný otec. Až teraz si začínam uvedomovať, že to bolo všetko zlé," povedala.

Podľa spisu žena prinútila oboch chlapcov v januári 2007, aby sa vyzliekli donaha a vzájomne sa ohmatkávali. Postupne ich naviedla na súlož, ktorú niekoľkokrát opakovali. Jedného chlapca k sexu nútila vyhrážkou, že ak na to nepôjde, tak dostane varechou. Ich sexuálne praktiky pokračovali až do novembra 2008, kedy po neustálych hádkach s manželom odišla do azylového domu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu