Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Opitá žena zabodla nôž do hrude druha

(Zdroj: SITA)

OLOMOUC – Albína Lacková (44) pochádza zo Slovenska. S o dva roky starším druhom sa v podstate iba prepíjali životom. Všetko sa skončilo tým, že muža bodla nožom do hrudníka. Zraneniam na mieste podľahol.

Krajský súd v Olomouci dnes ženu z Přerova odsúdil na 11 rokov. Dvojica v osudný deň ako vždy popíjala v ubytovni, kde bývali. Opäť sa pri tom hádali. Lacková využila, že si jej druh na chvíľu ľahol na chrbát na posteľ a razantne ho bodla do hrude nožom s 12,5 centimetrovou čepeľou. Muž zomrel na následky vykrvácania do hrudnej dutiny po poranení pľúc a prerezaní veľkej cievy.

Lacková sa priznala, že druha bodla. Pri výsluchu na polícii povedala, že ju muž terorizoval, mlátil a „bol každý deň v liehu“. Tvrdila: „Bodla som ho zľahka nožom. Myslela som si, že som ho len tak porezala. Nechcela som ho vážne zraniť.“ Lacková, ktorá má za sebou len tri triedy základnej a šesť osobitnej školy, naposledy pracovala ako upratovačka. S nebohým druhom vraj žila 12 rokov, z toho 7 ako bezdomovci.

Obaja partneri boli v minulosti trestaní za krádeže a Lacková aj za to, že napadla dve ženy. Ich spolužitie s druhom nebolo podľa svedkov skutočne idylické. Brat obžalovanej na súde vypovedal, že obaja boli denne opití, muž vraj jeho sestru skutočne bil. Ďalší zo svedkov naopak povedal, že svojho druha „mlátila“ Lacková, lebo nebohý údajne „bol správny chlap, čo by ani muche neublížil“.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu