Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sexuálny škandál stál diplomata miesto!

Britský diplomat Hudson si mal užívať v Rusku s prostitútkami
Britský diplomat Hudson si mal užívať v Rusku s prostitútkami

MOSKVA – Britský vicekonzul v Jekaterinburgu rezignoval a odletel domov. Na internete sa objavili zábery jeho intímnych chvíľ pravdepodobne s dvomi prostitútkami.

Na videu je vidieť muža v okuliaroch sediaceho na pohovke vedľa ženy v podprsenke, zatiaľ čo ďalšia žena tancuje pred ním. Potom si všetci spolu ľahnú. Z čiernobielej nahrávky, urobenej rôznymi kamerami, nie je zrejmé, či si muž uvedomoval, že ho nakrúcajú. Podobných záberov s diplomatom, ktorého média identifikovali ako Jamesa Hudsona, údajne teraz po internete koluje viac.

„Potvrdzujeme, že James Hudson odstúpil zo služieb ministerstva zahraničných vecí,“ povedala novinám The Moscow Times hovorkyňa britskej diplomacie. Komentárov sa zdržala, podobne ako britské veľvyslanectvo v Moskve a konzulát v Jekaterinburgu.

Podľa britských novín The Sun video vraj tajne nakrútili v klasickom štýle ruskej špionáže. Ruská rozviedka má predsa podľa denníka dlhoročné skúsenosti s nakrúcaním kompromitujúcich filmov.

Podľa ruských expertov však takéto domnienky nemajú logiku. Obávaná sovietska tajná polícia KGB síce pripravovala podobné „medové pasce“, ale s cieľom prinútiť na spoluprácu človeka, na ktorého existovali kompromitujúce materiály, a nie ho zdiskreditovať a urobiť z neho z hľadiska tajnej služby nepoužiteľnú osobu.

Špionážny škandál medzi Ruskom a Britániou sa rozhorel pred pár rokmi. Ruská štátna televízia Rossija odvysielala zábery nakrútenými ruskou kontrašpionážou, podľa nich údajne britskí špióni s diplomatickým krytím poskytujú veľké peniaze ruským mimovládnym organizáciám. Potom všetko prekryl ešte väčší škandál so zavraždením bývalého ruského agenta Alexandra Litvinenka v Londýne.

Sex nechýbal v iných pikantných prípadoch v bývalých sovietskych republikách. Napríklad britský veľvyslanec v Uzbekistane opustil manželku potom, čo sa zamiloval do tanečnice. Tá všetko samozrejme vyzradila novinárom. Pred tromi rokmi bieloruská televízia odvysielala zábery údajne zachytávajúce lotyšského diplomata v Minsku pri homosexuálnom styku.

 

Britský diplomat Hudson si mal užívať v Rusku s prostitútkami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu