Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bohatého milenca zabila pri sexuálnych hrách!

ŽENEVA - Súd v švajčiarskej Ženeve vo štvrtok poslal na osem a pol roka do väzenia bývalú milenku jedného z najbohatších Francúzov za to, že ho úmyselne zabila. Pri sado-masochistických hrách vo februári 2005 bankára Edouarda Sterna štyrikrát strelila z revolveru. O výsledku sledovaného procesu informovali agentúry.

Stern bol na zozname najbohatších Francúzov v prvej päťdesiatke. Svojej milenke Céline na dôkaz lásky previedol na účet milión dolárov. Prístup k peniazom jej ale neskôr zablokoval. Vyčítal jej údajne, že mu peniaze ukradla.         

V súčasnosti štyridsaťročná Francúzka priznala, že na svojho milenca štyrikrát vystrelila. Našli ho mŕtveho v jeho luxusnom ženevskom byte, v latexovom obleku a spútaného. Podľa súdu žena jednala vedome. Svojho milenca údajne oklamala, aby sa dostala k jeho peniazom. Také manipulatívne a cynické konanie údajne nezodpovedá hlboko zamilovanej žene, odznelo pred súdom. Sudcovia ale pripustili to, že v čase činu bola Céline zúfalá. Stern ju ponižoval a bol k nej krutý.         

Šéfka súdu viac ako osemročný trest zdôvodnila tým, že obžalovaná päťdesiatročného muža úmyselne zabila štyrmi ranami z revolveru. Čin bol navyše obzvlášť zbabelý, pretože obeť sa nemohla brániť. Prvá rána mierila do tváre. Bola teda len malá šanca, že by ju Stern prežil. Žalobca požadoval 11 rokov väzenia. Podľa neho sa čin pohyboval na hrane vraždy. Obhajoba hovorila o obrane a zabití v afekte.         

Odsúdená musí pozostalým zaplatiť aj odškodné. Súd ho stanovil na symbolický jeden švajčiarsky frank. Žena musí uhradiť aj súdne výdaje a advokátov. Z väzenia by sa podľa svojho obhajcu mohla dostať predčasne už za 17 mesiacov. Viac ako štyri roky totiž strávila vo vyšetrovacej väzbe, ktorá sa jej do trestu započítava.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu