Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Neuveriteľné výročie, 81 rokov od svadby!

LONDÝN - Najstarší britský manželský pár Frank a Anita Milfordovci oslávil 81. výročie sobáša. Dvojica, ktorá teraz žije spoločne v dome opatrovateľskej služby v Plymouthe, sa zobrala v roku 1928.

Pánovi Milfordovi je úctyhodných 101 rokov. Jeho žena oslávi rovnaké narodeniny na budúci mesiac. Píše server BBC News. Manželia sa priznali, že sa občas poharkajú. Nikdy však nepripustia, aby roztržka zničila ich vzájomnú lásku a oddanosť. Ani teraz pred spánkom sa nezabudnú pobozkať a objať.

Milfordovci, podľa ktorých za ich šťastím sa neskrýva žiadne „magické tajomstvo“, sa zoznámili pri tanci v roku 1926. Počas druhej svetovej vojny si manželia len tak - tak zachránili život pri nemeckých náletoch. Pri jednom z nich padla bomba priamo na ich dom. Majú 2 deti, 5 vnúčeniec a 7 pravnúčat.

Podľa Guinnessovej knihy rekordov vôbec najdlhšie spoločne žijúcim manželským párom boli Sir Temuldži Bhikadži Nárima a jeho manželka Ladí. Žili spolu v Indii od roku 1835 do roku 1940. Zaujímavosťou je, že boli sestrenica a bratranec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu