Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Debil, úbožiak, že sa nehanbíš!, kričal Paroubek

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek (Zdroj: SITA)

LITOMĚRICE – Hod vajcom sa stáva pravidelnou súčasťou predvolebných mítingov lídra českej sociálnej demokracie. Dnes v Litoměřiciach leteli na šéfa strany Jiřího Paroubka zase dve vajcia. Politik označil vrhača nevyliahnutých sliepok za debila a úbožiaka.

Podľa očitého svedka udalosti mladíka, ktorý vajcia hádzal a politika nezasiahol, zadržala mestská polícia. Podľa serveru Týden.cz mu dala pokutu 1000 českých korún (37 eur). Najnovší vajíčkový útok Paroubek nevedel preglgnúť. „Si debil. Úbožiak, že sa nehanbíš," reagoval podľa serveru predseda ČSSD.

Okrem mladíka na míting prišli aj herci z Kolína preoblečení za Marťanov. Mali zrejme Parobkovi pripomenúť jeho výrok, že sa pri presadzovaní svojich politických cieľov pokojne spojí aj s Marťanmi. Nakoniec ich vytlačila ochranka.

Terčom vajíčkových útokov je predseda ČSSD už niekoľko dní. Na sociálnej sieti Facebook sa do skupiny, ktorá útoky propaguje, prihlásilo vyše 27-tisíc ľudí. ČSSD z jej organizovania obvinila ODS. Predseda strany Mirek Topolánek to ale odmietol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu