Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Nevídané: Pes volal na linku záchrany!

LONDÝN - Na britskej núdzovej linke pre obete domáceho násilia zažili kurióznu situáciu. Zazvonil telefón, operátor ho zdvihol a počul mužský krik: „Vypadni, lebo inak...varujem ťa!“ Volal však pes.

Ďalej boli počuť iba tlmené výkriky a potom telefón zmĺkol. Operátor okamžite zistil, že mu volali z domu Jodie Halfpennyovej v anglickom Withingtone. Telefonoval naspäť. Nakoniec zistil, že ide o nevšedný telefonický omyl. Volal mu 14-mesačný zlatý retriever Bailey.

Ako informoval denník The Daily Telegraph, psík sa zmocnil telefónu. Náhodou trikrát za sebou zahryzol do deviatky na klávesnici. Vykrútil tak núdzovú linku 999. Kričal priateľ mladej ženy (20), ktorý naháňal psa s telefónom, kým sa mu ho podarilo vytrhnúť z papule. Na tlmených výkrikoch sa podieľala aj mladá žena.

Po zavolaní späť sa operátorovi domáca veľmi ospravedlňovala. Potvrdila, že je úplne v poriadku a že páchateľom nie je jej druh, ale pes. „Po dlhom rozhovore sme boli radi, že volal pes a že nikomu nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Niečo podobné sa nedá naaranžovať,“ skomentoval neuveriteľnú príhodu aj policajný hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu