Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Chladničkový puch ako chemický útok!

LOS ANGELES - Zamestnanci istej kalifornskej firmy zrejme nemenili príliš často obsah chladničky v kancelárii. Keď ju jeden z nich nakoniec chcel vyčistiť, pripomínalo to skôr chemický útok! Šíril sa z nej tak silný zápach, že sedem ľudí skončilo v nemocnici. Mnohým ďalším sa urobilo nevoľno. Informovala o tom agentúra AP.

Budovu telekomunikačnej spoločnosti AT & T v centre mesta San José museli evakuovať, kvôli neznesiteľnému zápachu ktosi zalarmoval aj záchranný systém. Na miesto dorazil aj tím špecialistov na manipuláciu s nebezpečnými látkami.

Ešte bizarnejšie pôsobí vysvetlenie celej mimoriadnej udalosti. Istá iniciatívna pracovníčka sa dala do upratovania chladničky. Použila pritom dva čistiace prostriedky, ktoré v kombinácii s plesnivejúcimi a zahnívajúcimi potravinami vytvorili jedovatý zápach. Nevoľnosť a zvracanie postihlo 28 ľudí. Samotná pracovníčka, ktorá sa do upratovania chladničky dobrovoľne pustila, prežila všetko bez ujmy. Trpí alergiou, takže šialený zápach z chladničky vôbec necítila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu