Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Počas vychádzky zastrelili chlapčeka!

(Zdroj: Jupiterimages)

HOUSTON - V nemocnici v Houstone v sobotu podľahol zraneniam 7-ročný chlapec, na ktorého vo štvrtok počas vychádzky s otcom strieľali rozhnevaní manželia - vadilo im, že sa chlapec pohybuje na ich pozemku. S odvolaním sa na nemocničné zdroje o tom informuje agentúra AP.

Sedemročného Donalda Coffeyho strelili rozhnevaní ochrancovia svojho pozemku do hlavy, jeho 5-ročnú sestru do kolena a ich otca do ruky. Ich rodinného priateľa strelili tiež do hlavy a leží v kritickom stave v nemocnici.

Masaker sa odohral, keď rodinka na výlete zastavila s autom na vedľajšej ceste asi 60 kilometrov na severovýchod od Houstonu, aby si deti mohli odskočiť na toaletu. Majitelia domu a pozemku pri ceste, Sheila a Gayle Muhsoví (obaja 45), na nich zrazu spustili streľbu. Najprv strieľala žena, neskôr dala zbraň mužovi a v paľbe pokračoval on. Žena potom zavolala na políciu a vysvetlila, že ktosi začal ničiť ich súkromný majetok, a tak začali strieľať.

Neskoršie vyšetrovanie ukázalo, že miesto, na ktorom sa rodinka na výlete v čase streľby nachádzala, k pozemku Muhsových vôbec nepatrí. Podľa denníka Houston Chronicle je na bráne k ich domu tabuľka s nápisom: "Na narušiteľov budeme strieľať. Ak prežijú, dorazíme ich."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu