Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Paroubková čaká dieťa!

Jiří a Petra Paroubkovci
Jiří a Petra Paroubkovci (Zdroj: ČTK)

PRAHA – Manželka šéfa českých sociálnych demokratov Jiřího Paroubka Petra je tehotná, dieťa čakajú na jeseň. Dnes o tom informovala Paroubková v tlačovej správe, informáciu potvrdila jej hovorkyňa Michaela Škardová.

Zdravotný stav Paroubkovej je údajne dobrý, lekári neočakávajú komplikácie. Paroubková bola tehotná už vlani, samovoľne však potratila. Paroubková sa vraj rozhodla vydať tlačové vyhlásenie, aby zabránila špekuláciám niektorých médií o svojom zdravotnom stave.

Bulvárne noviny písali, že potratila už dvakrát, čo Paroubková poprela, špekulovali aj o jej zlom zdravotnom stave a schopnosti mať deti.

"Od jari tohto roku s manželom vieme, že som tehotná. V minulých dňoch sme o tejto skutočnosti informovali rodinu a potom aj priateľov," uviedla vo vyhlásení. Podľa nej je pre oboch jej tehotenstvo "tou najlepšou možnou zmenou nášho života". Dodala, že obaja sa na narodenie dieťaťa veľmi tešia.

Médiá zároveň požiadala, aby o jej tehotenstve informovali citlivo. Líder ČSSD Paroubek (56) má jedného dospelého syna z prvého manželstva so Zuzanou Paroubkovou. Pred dvoma rokmi sa mu narodila vnučka. Svoju súčasnú manželku Petru, ktorá je o 21 rokov mladšia, si vzal v novembri 2007

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu