Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vykrádal parkovacie automaty, prilepšil si o 131-tisíc eur

(Zdroj: Bleskovky.sk)

WASHINGTON – Vynachádzavý opravár parkovacích automatov z Washingtonu si prilepšil o 170-tisíc dolárov (zhruba 131 300 eur). Od tretej rána obchádzal automaty a vyberal z nich doláre. V dome mal niekoľko ton mincí a kopy bankoviek v taškách.

V domácnosti Wiliama J. Fella objavila americká polícia nielen tony drobných mincí, uložených v rôznych nádobách po celom dome, ale aj bankovky v trezore a v rôznych taškách. Zamestnanec (61) mestského úradu tam pracoval 17 rokov. Žil sám a nič si z ukradnutých peňazí neuložil na účet v banke. Dokonca z nich nič ani neutratil.

Automaty obchádzal a vykrádal v oficiálnom vozidle mestského úradu. Mince z nich si doma ukladal ako poklad. Vedenie mesta sa aj čudovalo, že napriek vyšším cenám za parkovné do rozpočtu z tisícky parkovacích automatov pribúda menej peňazí.

Jeden pracovník mestského úradu začal niečo tušiť a nechal pána Fella sledovať. Polícia inštalovala do jeho auta kameru. Prišla tak ľahko na záhadu malých tržieb z parkovacích hodín. Pán Fell denne vyprázdnil 24 parkovacích hodín, v každom prístroji bolo okolo 80 dolárov. Ročný príjem podnikavého muža sa tak zdvihol na 57 800 dolárov (približne 44 645 eur). Pán Fell je už vo väzení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu