Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Cez Veľkú noc zomrelo na českých cestách 15 ľudí!

(Zdroj: Jupiterimages)

PRAHA – Od piatku do nedele zostalo na českých cestách 15 mŕtvych. Je to najtragickejší veľkonočný víkend za posledných 6 rokov!

Umierali vodiči osobných aut a motocyklisti, ktorých vytiahlo na smrť slnečné počasie. Pri nehodách sa ťažko zranilo 40 ľudí. Na príčine bol hlavne nesprávny spôsob jazdy a neprimeraná rýchlosť. Podľa českej polície ľudia často jazdili aj pod vplyvom alkoholu. Vlani cez Veľkú noc zomrelo na cestách len 8 ľudí, čo bolo najmenej za posledných 17 rokov. Naopak najviac ľudí od roku 2000 zahynulo v roku 2003 - celkovo 25.

V sobotu skoro ráno zomrel u Chotějovic vodič osobného auta, ktorý narazil do premostenia. Popoludní smrť kosila v Novom Meste nad Metují potom, čo auto mladého šoféra narazilo do stromu. Smrteľné zranenie si vyžiadala aj sobotná nehoda dvoch motocyklistov pri Sázave. Jeden z nich vzájomnú kolíziu neprežil.

V nedeľu bola prvá tragická nehoda už ráno medzi obcami Osvětimany a Medlovice. Vodič osobného auta narazil do stromu. Nehodu neprežil jeden z troch ľudí na zadnom sedadle. V nedeľu popoludní zomrel 71-ročný vodič na kruhovom objazde v Hradci Králové. Podvečer zahynula v Benátkach nad Jizerou 44-ročná vodička štvorkolky, ktorá s ňou vrazila do stromu.

V pondelok podvečer zomrel v Otvoviciach mladý motocyklista, ktorý nesmel na motorke jazdiť. Motocyklista zahynul v noci na pondelok aj pri nehode pri obci Hrubý Rohozec.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu