Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vodič, ktorý zmietol v kamióne cestárov, už sedí

FRÝDEK-MÍSTEK – Česká polícia dala do cely poľského vodiča kamióna, ktorý včera narazil do dodávky českej správy ciest. Ťažko zranil jej štyroch zamestnancov. Jeden z nich v nemocnici zomrel.

Vodič s obvinením z ublíženia na zdraví s následkom smrti je v policajnej cele a súd rozhodne o jeho prípadnej väzbe. Dodávka cestárov s nákladom dopravných značiek včera popoludní stála na krajnici. „Už končili prácu. Za autom mali vozík s blikajúcou výstražnou šípkou. Všetci boli vo vnútri auta. Len jeden, ktorý neskôr zraneniam podľahol, ešte obchádzal vonku,“ popísal policajný hovorca okamžiky tesne pred tragickou nehodou.

Náraz kamióna dodávku s prívesom odmrštil cez plot do priekopy. Väčšina cestárov utrpela poranenie hlavy, končatín a hrudníka. Poľský vodič policajtom povedal, že si dodávku nevšimol. V čase tesne pred zrážkou údajne sledoval v spätnom zrkadle premávku v ľavom jazdnom pruhu.

Kamión do dodávky s cestármi narazil okolo 13. hod. na okraji Frýdku-Místku. Keď na miesto dorazili hasiči, ďalší vodič narazil do ich odstaveného auta. Zranenému a zakliesnenému vodičovi pomohli hasiči von.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu