Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vybehol zo sprchy a nahý uháňal za zlodejmi po ulici

(Zdroj: Jupiterimages)

LONDÝN - Hnev pravdepodobne prevážil nad anglickou rezervovanosťou v prípade Phila Taylora z Liverpoolu, ktorý vybehol zo sprchy a nahý sa hnal po ulici za zlodejmi, ktorí vnikli do jeho domu.

Taylor (31) sa chystal spolu s manželkou Carlou na večierok, keď vtom rozkopli dvere jeho domu traja maskovaní zlodejíčkovia. Keď naháč započul rozruch v prízemí, kde na votrelcov narazila jeho žena, ani na okamih nezaváhal. "Práve som vchádzal do sprchy, keď som zrazu počul poriadnu ranu do dverí," popisoval podľa denníka The Daily Telegraph nepríjemný zážitok Taylor.

"Potom som začul, ako Carla kričí, a tak som sa rozbehol po schodoch dolu. V polovici cesty som zbadal, že veľká stredová výplň dverí je prekopnutá a že do domu sa derú traja maskovaní muži." Vyzerali vraj ako tínedžeri a z tvárí im boli vidieť iba oči.

"Uvideli ma na schodisku, a keď som sa k nim hnal, hodili po mne celú dvernú dosku," vykresloval Taylor. "Nemal som čas premýšľať, preskočil som ju a začal na nich kričať. Viem, že to bolo nebezpečné, ale v tom momente som o tom nepremýšľal." Trojica lumpov bežala ulicou, kde na nich v aute čakal ich komplic. Naskočili do auta a ušli.

Až potom si vraj Taylor uvedomil, že tam stojí ako ho pánboh stvoril. "Tešil som sa na pekný sobotný večer a v nasledujúcom okamihu som sa rútil ulicou v Adamovom rúchu," krútill neveriacky hlavou Taylor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu