Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Podnikateľ 8 rokov znásilňoval dcéru, "aby bol bohatý"!

(Zdroj: Jupiterimages)

BOMBAJ - Indická polícia zadržala podnikateľa, ktorý na radu okultného učiteľa viac než 8 rokov znásilňoval svoju dcéru, aby si tak "zaistil bohatstvo".

Policajti zadržali i jeho manželku, ktorá je podozrivá zo spoluviny a v cele skončil i okultný radca (54) praktikujúci tantru, ktorý údajne znásilňoval inú maloletú dcéru podnikateľa.

Tantra je náboženská filozofia, ktorá má v hinduizmu viac než tisícročnú tradíciu. Tvorí ju súbor duchovných praktík a rituálnych foriem uctievania, z ktorých je v západnom svete najznámejšia tzv. sexuálna joga či tantrický sex.

Otec (49), obchodník s automobilovými súčiastkami z Bombaja, začal znásilňovať svoju staršiu dcéru v roku 2000, keď mala štrnásť a on sa dostal do finančných problémov. "Podnikateľ sa obrátil na priateľa, ktorý mu tvrdil, že má tantrickú moc, a poradil mu, aby začal mať pohlavný styk so svojou dcérou, ak chce v živote prosperovať," povedal policajný dôstojník Mukund Mahadžán spravodajskej stanici CNN-IBN.

Podľa zistení polície v posledných mesiacoch začal tantrik znásilňovať z "okultných dôvodov" druhú dcéru podnikateľa, ktorá má v súčasnosti patnásť. Dievča sa s násilím zverilo babke a strýkovi, ktorí všetko udali polícii.

Pred policajnou stanicou sa zišli desiatky rozčúlených ľudí, ktorí chceli tantrika zbiť. Za znásilnenie maloletej hrozí v Indii až doživotné väzenie.

Informovala o tom dnes agentúra AP.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu