Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Opitý šofér s tromi promile nabúral tri VW Golfy

FRANTIŠKOV LÁZNĚ - Tri zaparkované autá a jeden dom postupne nabúral vodič nákladného auta Avia vo Františkových Lázniach. Keď sa ho nakoniec podarilo policajnej hliadke zastaviť, namerala mu v dychu 2,87 promile alkoholu.

45 – ročný šofér najprv pri cúvaní poškodil stenu a okenný parapet domu. Z miesta ušiel. V ďalšej ulici zachytil nákladiakom o zaparkovaný Volkswagen Golf, ale opäť utiekol. Pri divadle zachytil pravým bokom svojho auta zhodou okolností ďalší Volkswagen Golf, ale zase sa nezastavil. Pokračoval v jazde k Mestskému úradu a tam vyšiel na chodník, kde do tretice poškodil ďalší Volkswagen Golf a oplotenie domu.

„Pokračoval ďalej v jazde a pred križovatkou ho zastavila policajná hliadka. Muž sa podrobil lekárskemu vyšetreniu spojenému s odberom krvi. Pri dopravných nehodách našťastie nikoho nezranil. Celková spôsobená škoda je 70 000 Kč,“ povedala hovorkyňa polície Martina Hrušková.

Policajti opitému vodičovi namieste zobrali vodičský preukaz a navyše ho budú stíhať za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu