Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Policajt podal falošný sexinzerát, ženu obťažovali stovky mužov!

(Zdroj: TASR)

OSTRAVA - Ostravský súd rieši neobyčajný prípad ohovárania. Na začiatku bol inzerát, podľa ktorého mladá atraktívna žena hľadala niekoho na sex, informoval dnes spravodajský portál iDNES.cz.

Tridsaťjedenročná obyvateľka Českej republiky už potom nestíhala odmietať ponuky. Žalobe čelí ostravský zamestnanec polície.

Prevádzkovateľka reštaurácie v Mikolajiciach si myslela, že ide o žart, keď sa jej v telefóne ozval prvý muž: "Zlatíčko, už som na ceste, víno a prezervatívy mám." V priebehu niekoľkých týždňov sa jej však s podobnými, ale aj vulgárnejšími návrhmi ozvalo najmenej 300 mužov a ďalších asi 50 ju navštívilo priamo v jej reštaurácii.

Jana Ihringová však tvrdí, že autorom inzerátu, ktorý sa objavil na jednom zo zoznamovacích webov, je 38-ročný policajt. "Od pani Ihringovej si v máji 2007 kúpil auto. Po štyroch mesiacoch sa rozhodol, že ho vráti a žiadal späť všetky peniaze. Vymyslel si pritom, že auto je údajne kradnuté, preto chce peniaze späť. Navyše sa žene vyhrážal, že je policajt a môže jej veľmi skomplikovať život," citoval iDNES.cz žalobcu. Po tom, ako muži na inzerát zareagovali, poslal im podľa žaloby kompletné údaje o pani Ihringovej - meno, telefónne, číslo a miesto, kde pracuje.

Obvinený policajt vinu odmieta. "Mali sme v tom období doma trochu so ženou partnerské problémy, takže keď ma manželka raz počula, že telefonujem s pani Ihringovou, myslela si, že spolu niečo máme. Neskôr sa mi priznala, že inzeráty zverejnila ona," uviedol obžalovaný na výsluchu.

Odpovede na inzerát však boli poslané nielen z domáceho počítača, ale raz aj z policajného počítača, kde obvinený pracuje. "K počítaču vo vestibule sa môže dostať aj ktokoľvek z civilistov, manželka tam bežne chodila a čakala na mňa," vysvetlil policajt. Za ohováranie mu hrozí rok

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu