Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Podvodník Jose30 obral desiatky dôverčivých žien o milióny!

BRNO - O takmer tri milióny (2,5 milióna českých korún) pripravil 20 dôverčivých žien tridsaťročný muž, ktorý sa dnes ocitol vo väzbe. Zoznamoval sa s nimi cez internet a po nadviazaní dôverného styku si od nich požičiaval peniaze s tým, že ich potrebuje na výhodnú kúpu bytu. S peniazmi ale vždy zmizol, uviedol dnes hovorca brnianskej polície. Muž však peniaze potreboval údajne kvôli svojej závislosti na hracích automatoch.

Dievčatá z oblasti Brna, Znojma a Olomouca vyhľadával podľa brnianskych kriminalistov cez tri internetové zoznamky. Vystupoval pod prezývkou Jose30, teraz mu za podvody hrozí až desať rokov väzenia.

Páchateľ si vybral dievčatá, ktoré len s problémami hľadali partnera. Má veľmi slušné vystupovanie, preto nemal problém nadviazať s nimi bližší vzťah a získať si ich dôveru. Podvody polícia odhalila a začala trestné stíhanie, keď však kriminalisti zistili, že vo svojich podvodoch pokračuje, dali návrh na jeho vzatie do väzby a súd im vyhovel. Kriminalisti pritom predpokladajú, že muž podviedol ešte viac dievčat. Tie sa teraz môžu prihlásiť polícii.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu