Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Chlapec uviazol v hracom automate medzi plyšákmi!

SYDNEY - Bizarná záchranná misia čakala na hasičov z austrálskeho Palmerstonu, ktorých privolali do nákupného strediska k záchrane asi dvojročného chlapca.

Až na mieste zistili, že chlapec sa záhadným spôsobom dostal do hracieho automatu, z ktorého sa posuvným ramenom dajú loviť hračky, a teraz sedí medzi hračkami a nemôže sa dostať von, napísal miestny Northern Territory News. Rovnaký prípad riešili hasiči tento rok aj v moravskom Hodoníne.

Šesť hasičov sa chopilo nožníc a pílky, aby rozrezali zámok zásobníku, zatiaľ čo sa rodičia snažili upokojovať dieťa cez sklo. „Všetci prizerajúci sa dusili svoj smiech, vyzeralo to strašne smiešne,“ povedal novinárom jeden zo svedkov. „Len rodičia sa tvárili strašne zahanbene.“

Veliteľ hasičov Brendon Magnoli hovorí, že to bol "bezpečne" jeden z najbizarnejších výjazdov, aké kedy zažil. "Podobné veci rozhodne nerobíme príliš často," konštatoval. "Keď nám zavolali z obchoďáku, mysleli sme si, že tam to decko strčilo ruku alebo hlavu, a tak sme boli trochu v šoku, keď sme prišli a našli ho dnu celé.“

Rovnaký prípad riešili v júli aj českí hasiči. Dieťa vliezlo do automatu na hračky v obchodnom dome na Masarykovom námestí v Hodoníne. Šestnásťmesačné dievčatko túžiace po plyšovej hračke sa dostalo dnu bočnými dvierkami na automate. Von sa však už rovnakou cestou vrátiť nedokázalo. Dieťa vyviazlo bez zranenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu