Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Kontrolovaný mladík nacúval autom do policajta a ušiel!

(Zdroj: SITA)

RAHA - Mladík, ktorého včera polícia krátko pred poludním kontrolovala na pražských Vinohradoch kvôli spáchanému priestupku, narazil autom do zasahujúceho strážnika. Z miesta incidentu potom s autom ušiel, jeho spoločník utiekol. Strážníka musel ošetriť lekár.

Informovala o tom Vilma Častová z mestskej polície.

Policajti si na rohu ulíc Rímska a Talianska všimli auto, ktoré nedodržalo zákaz zastavenia a státia na križovatke a na priechode pre chodcov.

Dvaja mladíci, ktorí pri aute postávali, sa policajtom neúspešne snažili skomplikovať fotodokumentáciu priestupku. Pobiehali okolo auta a zakrývali handrou štátnu poznávaciu značku.

Jeden z mladíkov nasadol do vozidla a prudko zacúval do policajta. Ten najprv spadol na kapotu auta a z nej potom na zem.

Udalosť vyšetruje štátna polícia, ktorá sa s prípadmi, kedy kontrolovaný človek vrazí do strážcov zákona autom, stretáva pomerne často. Podľa štatistík policajného prezídia sprevádzal nájazd autom takmer pätinu všetkých útokov, ktoré za prvých 9 mesiacov tohto roku ľudia voči štátnej polícii spáchali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu