Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Falošní policajti uniesli servírku i s tržbou!

FRÝDEK-MÍSTEK/NOVÝ JIČÍN - Falošní policajti uniesli v stredu okolo poludnia servírku z penziónu vo Frýdecko-Místecku. Odviezli ju z práce i s tržbou a asi dve hodiny ženu vozili po Moravskosliezskom a Olomouckom kraji. Keď únoscom došiel na Novojičínsku benzín, servírke se podarilo utiecť a privolať pomoc.

Policajti krátko nato oboch násilníkov zadržali a obvinili z obmedzovania osobnej slobody, povedla dnes hovorkyňa novojičínskej polície. "Prípad ďalej vyšetrujeme. Vo vozidle zadržaných mužov sme našli veľké množstvo zbraní. Išlo predovšetkým o nože a plynové pištole," uviedla.

Na aute falošných policajtov boli čiernou páskou prelepené poznávacie značky. Podľa unesenej servírky muži prišli do penziónu a predstavili sa ako policajti. Vyzvali ju, aby vzala tržbu a odišla s nimi. Keď si žena sadla do auta, odišli najprv smerom na Olomouc a potom naspäť. V Novojičínsku im ale došiel benzín a jeden z mužov šiel s kanistrom na čerpaciu stanicu. Druhý strážil unesenú servírku. Tej sa ale podarilo z auta uniknúť a i s tržbou dobehla k neďalekému domu a zavolala o pomoc. Jeho majiteľka potom všetko oznámila polícii.

Hliadka na mieste zadržala jedného z mužov. Krátko nato z domu prišla unesená žena a policajtov upozornila, že v dodávke okolo nich prešiel druhý únosca, ktorý sa vracal z čerpacej stanice. Hliadke sa podarilo auto zastaviť a podozrivého muža zadržať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu