Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Panenstvo predáva za milión, chce zarobiť na štúdium

BRATISLAVA - Dvadsaťdvaročná Američanka s cieľom zarobiť si na vysokoškolské štúdium zvolila ako formu zárobku neobvyklý predajný artikel - na internetovej aukcii ponúka na predaj svoje panenstvo.

Vystupujúc pod pseudonymom Natalie Dylan, študentka zo San Diega v západoamerickom štáte Kalifornia, nepovažuje svoje rozhodnutie sa morálnu dilemu, naopak, považuje ho za "posilnenie". Viacero blogerov však považuje tento spôsob zárobku za nemorálny.

"Nemyslím si, že aukčný predaj môjho panenstva vyrieši všetky moje problémy, vytvorí však určitú finančnú stabilitu. Žijeme v kapitalizme. Prečo potom nemôžem kapitalizovať aj svoje panenstvo? Na kontroverziu som pripravená," uviedla v stredu pre bulvárnu televíznu šou The Insider. Študentka, ktorá nedávno ukončila bakalársky stupeň vysokoškolského štúdia, uvažuje o magisterskom stupni študijného odboru Manželstvo a rodinná terapia.

Ako vyvolávaciu cenu stanovila za svoju nevinnosť milión amerických dolárov (asi 21,473 milióna Sk/ 712 773 €), dátum aukcie však ešte nezverejnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu